About Us

ABOUT US

YnkD Heerlen


“The ink line drawing flowed the cursive journey, created on paper canvas that brought the story to life.”YnkD is ooit begonnen als een informeel samenwerkingsverband van een groep dansers die hun kennis en passie graag wilden delen met anderen. Vanwege het toenemende succes en een groei aan opdrachten is in 2016 besloten dit initiatief officieel vast te leggen. Onze naam komt voort uit onze visie:


  1. Als dansers zijn wij van mening dat iedereen een verhaal schrijft met zijn of haar lichaam. Hoe dit verhaal er uit komt te zien, bepalen wij zelf. Wij zijn de inkt.
  2. Als ondernemers doen we wat wij doen goed, of we doen het niet. Het moet een blijvende indruk achter laten en met inkt in je geheugen gegrift staan.
  3. Waarom schrijven we het dan als YnkD? Gewoon, omdat wij graag ook buiten de hokjes denken!


Aangezien wij als sporters en bedrijf steeds verd er wilden doorgroeien, blijven wij onze diensten continue verbeteren en uitbreiden. Hierdoor zijn wij inmiddels naast diverse dans- en groepslessen ook te bereiken voor sportkenninsmakingslessen, teambuilding workshops, (sportieve) evenementen en activiteiten en zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio Zuid-Limburg!

Al bekend met ons? Waar wachten we dan nog op?


Let’s Do Something Great Together!

YnkD Community


Een community bouw je niet alleen. Daarom hechten wij veel waarde aan onze leden en partners! De YnkD-Family groeit elke dag en daar zijn wij ontzettend trots op!


Ook lid worden van de YnkD-Family? Neem contact met ons op!

Partners & Samenwerkingen

Social Media Corner